0 items in het mandje
  • No products in the cart.

Verzending & Betaling

Bezorging

De verzending van de door u bestelde producten worden verzonden door een door De Branding toegewezen transporteur. Er zal voor vrachtpost, zodra uw bestelling klaar staat voor verzending telefonisch contact worden opgenomen voor het maken van een leveringsafspraak. Bij pakketpost zal u zodra uw bestelling is verzonden een track-and-trace nummer ontvangen waarmee u de status van uw verzending online kunt volgen. Bij bestellingen welke via (brievenbus) PostNL worden verzonden krijgt u via e-mail een melding wanneer deze is verzonden.

Tickets en Toegangskaarten

Bij een bestellingen van tickets en toegangskaarten is uw orderbevestiging uw toegangs- deelname en/of entreebewijs. Deze ontvangt u automatisch via e-mail op het door u opgegeven e-mail adres. Zorg dat u deze goed bewaard. Print de orderbevestiging uit en neem deze dan ook ALTIJD mee en overhandig deze om toegang te krijgen tot het evenement.

Cadeaubonnen

Bestelde cadeaubonnen worden verzonden naar het door u opgegeven afleveradres. Op de bon staat een unieke code welke gekoppeld is aan de hoogte van de kortingswaarde en het ordernummer van de bestelling.

Gratis thuisbezorging

Gratis bezorging is alleen van toepassing binnen Nederland en België en zal tijdens het bestelproces voortijdig het afrekenen/afronden van de bestelling als zodanig worden weergegeven. Bij producten waar de gratis bezorging NIET van toepassing is zal er een bijdrage in de verzendkosten worden berekend en worden weergegeven. Afhankelijk van de beschikbare verzendmogelijkheid (pakketpost, vrachtpost of brievenbuspost) gelden bij bestelling van deze producten verschillende bijdragen in de verzendkosten. De hoogte van deze bijdrage zal worden weergegeven tijdens het bestelproces voortijdig het afronden van de bestelling.

Zelf ophalen

Het zelf afhalen van uw bestelling (indien/zodra voorradig) kan na (telefonische) afspraak van maandag t/m vrijdag van 10.00 tot 16.00 uur en op zaterdag & zondag van 10.00 tot 14.00 uur.

Betaling

Betaling van de door u bestelde vrachtpost-goederen dienen vooraf te worden voldaan of indien afgesproken op moment van aflevering/ophalen middels een contante of PIN betaling aan de transporteur of op locatie de Branding. Let op ! – Bij het ophalen dient u een print of kopie van de orderbevestiging te overhandigen! Losse producten onder de noemer “kleinmateriaal” en/of “accessoires” dienen altijd vóóraf te worden betaald en worden pas verzonden zodra de betaling bij ons is bijgeschreven. Deze betalingen kunnen worden voldaan bij het ophalen of middels meerdere online betalingsmogelijkheden zoals bv. iDeal of Paypal.